Castricum.info voor gemeente Castricum

Castricum info

Castricum.info voor gemeente Castricum

Nieuwe website voor de gemeente Castricum

Onlangs hebben wij bij Rivid Media de website Castricum.info ontwikkeld. De website is een uitgebreide informatie website over de gehele gemeente Castricum. De gemeente Castricum bestaat uit vijf dorpen: Castricum, Bakkum, Akersloot, Limmen en De Woude.

Wat is Castricum.info?

Castricum.info is een platform wat rijk is aan informatie over de gemeente Castricum. De doelstelling van Castricum.info is, om de bezoekers te kunnen voorzien van heel veel handige en praktische en vooral ook nuttige informatie en leuke uitgaanstips aangaande de gemeente Castricum. En dat allemaal op één website. De naam zegt het eigenlijk al: Castricum.info!

Voor wie en wat?

De website www.castricum.info is ontwikkeld voor bewoners van de gemeente Castricum. Maar ook voor de toeristen en mensen die geïnteresseerd zijn in de gemeente Castricum. www.castricum.info biedt u een scala aan informatie over Castricum, Bakkum, Limmen, Akersloot en De Woude. U moet dan denken aan Live nieuws, Horeca, Toerisme, Uitgaansleven, Bedrijfsleven, Alle (Sport)verenigingen, Huisvesting, Detailhandel, Ontwikkelingen, Gemeente zaken, Politiek, en ook een stukje geschiedenis van de gemeente Castricum.
Ontdek nu wat de gemeente Castricum u allemaal te bieden heeft! Kijk op www.castricum.info of download onze app via www.castricum.app

 

Geen reactie's

Geef een reactie