Over Rivid Media

Websites & Apps

Gedreven door digitale technologie

Sinds 2002 ontwikkelen wij professionele websites voor organisaties met ambities die het perfecte wensen. Alle producten die wij opleveren zijn prachtig vormgegeven en zijn opvallend goed vindbaar in Google

Snelle service0%

Website makkelijk beheren0%

Website snel online0%

Goed vindbaar in zoekmachines0%

1096

Klanten

1522

Websites

84

Apps

736

Logos

Onze expertise

Rivid Media is een creatief team die vooruitstrevende digitale producten maakt. Wij worden gedreven door design, technologie, innovatie en jouw vakgebied. Wij transformeren jouw ideeën in gebruiksvriendelijke en effectieve websites, webshops en mobile apps.

WEBSHOPS

Je wilt een mooie, duidelijke en veelzijdige webshop die goed converteert? Dat kunnen wij als geen ander voor je regelen.

CMS

Simpel en snel je website beheren? Onze editor maakt het je gemakkelijk om je website precies te ontwerpen zoals jij dat wilt.

WEB DEVELOPMENT

Wij zijn expert in het maken van websites, webshops, intranetten, apps en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het voor je opmaat.

SEO

Wil je hoger in Google komen maar heb je hulp nodig bij het zoekmachine optimalisatie (SEO) proces van je website? Met onze expertise kunnen wij dat zo voor je in orde maken.

SOCIAL MARKETING

Een goede social media aanpak is zeer belangrijk. Met onze social media strategieën gaan we voor het beste online resultaat. Wij halen het maximale uit uw website!

MOBILE APPLICATIONS

Heb je een mooie website maar nog geen app? Wij kunnen dat perfect voor je opmaat maken. Zowel voor iOS als voor Android.

Team

Wij vormen een veelzijdig en gepassioneerd team. Wij worden gedreven door digitale technologie en internet innovaties. Het is deze passie die elk uniek project dat wij voltooien aanjaagt, of het nu groot of klein is.

Richard de Koekkoek
Richard de Koekkoek
Founder | Creative Designer
Vidal de Wit
Vidal de Wit
Founder | Creative Designer